Fysik

Den adiabatisk eksponent HASTER!!

12. marts 2021 af lorinos - Niveau: Universitet/Videregående

Hej, er der nogle der kan hjælpe med denne opgave? 

på forhåden tak

Vedhæftet fil: fff.pdf

Brugbart svar (0)

Svar #1
12. marts 2021 af Sveppalyf (Slettet)

Man har at

γ = Cp/Cv

Hvis du indsætter 3.6 heri, får du

γ = (Cv + nR)/Cv  <=>

γ = 1 + nR/Cv

Heri indsætter du så 3.15:

γ = 1 + nR/(f/2 * nR)  <=>

γ = 1 + 1/(f/2)  <=>

γ = 1 + 2/f


Skriv et svar til: Den adiabatisk eksponent HASTER!!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.