Matematik

Differentialregning

13. marts 2021 af louise2214 - Niveau: B-niveau

Nogen der kan hjælpe?

Vedhæftet fil: opgave 1.PNG

Brugbart svar (0)

Svar #1
13. marts 2021 af StoreNord

Er der slet ikke noget, du selv kan gøre?


Brugbart svar (0)

Svar #2
14. marts 2021 af AMelev

                               
Se STX-B formelsamlingen a) side 24 (127) og b) 23 (126) & side 24 (133).

NB! f i formlen er ikke f i opgaven.
Hvis vi kalder funktionen i formlen h i stedet for f, står der (h(a·x + b))' = a·h'(a·x + b).
Med h(x) = x5, fås g(x) = (3·x + 1)5 = h(3·x + 1).


Skriv et svar til: Differentialregning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.