Matematik

Hjælp til problemregning.

14. marts 2021 af Skole4345 - Niveau: 9. klasse

hej er der nogen, som kan hjælpe mig med dette spørgsmål:

Beregn, hvornår Paninnguaq skal køre hjemmefra
for at være hos familien kl. 13:00.
Paninnguaq bor 40 km væk.
Hun regner med at holde en gennemsnitsfart på 16 km/t.

og 
Beregn, hvor meget Paninnguaq skal betale for benzinen
tur/retur til et besøg.
 


Brugbart svar (0)

Svar #1
14. marts 2021 af Quarr

Hej, kan du kopiere hele opgaveformuleringen?

1) Beregn, hvornår Paninnguaq skal køre hjemmefra

 v= \frac{d}{t}

t=\frac{d}{v}

Træk derefter t fra 13:00 og du har bestemt det der spørges efter.

- - -

Ja

 


Brugbart svar (0)

Svar #2
14. marts 2021 af ringstedLC

1. Turen skal starte kl. 13 - 40/16 = ?

2. Pris = literpris · 2 · 40/(km/l) = ?


Skriv et svar til: Hjælp til problemregning.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.