Matematik

små opgaver i matematik

15. marts 2021 af laila2289 - Niveau: C-niveau

Hej 

Jeg har nogle opgaver som jeg har svært ved at forstå. Vil i være søde og hjælpe med de opgaver?

opgave et den har jeg forsøgt og lave men det blev det ikke til noget som giver mening.

opgave to har jeg svaret på c men ikke a og b

det andre to forstår jeg slet ikke.

så måske en eller anden der kan forklar lidt og hjælp mig med det her.

jeg ligger dem her under så man kan gå ind og se hvilket opgaver det er.

Tak

Vedhæftet fil: Opgave 1.docx

Brugbart svar (0)

Svar #1
15. marts 2021 af mathon

      \small \begin{array}{lllll} \textbf{Opgave 1}\\& \textbf{a)}\\&&& f(0)=3\\\\& \textbf{b)}\\&&& f(0+8)=2\cdot f(0)\\\\&&& f(8)=2\cdot 3=6 \end{array}


Brugbart svar (0)

Svar #2
16. marts 2021 af AMelev

#0 Kun én opgave pr. tråd, ellers bliver det noget misk-mask.
Læg billede af opgaver op i stedet for Wordfiler, som ikke alle lektiehjælpere kan læse. Husk at få med, hvad du selv er kommet frem til.

Vedhæftet fil:Udklip-1.JPG

Skriv et svar til: små opgaver i matematik

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.