Matematik

Funktioner af to variabler

20. marts 2021 af Larxx - Niveau: A-niveau

Sidder fast i disse to øvelser 

Vedhæftet fil: 1.PNG

Svar #1
20. marts 2021 af Larxx

2

Vedhæftet fil:2.PNG

Brugbart svar (0)

Svar #2
20. marts 2021 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #3
20. marts 2021 af mathon

                   \small \begin{array}{llllll} \textbf{3.}\\& \nabla f(x,y)=\begin{bmatrix} x\\ -\frac{1}{4}y^2+1 \end{bmatrix}\\\\& \nabla f(2,0)=\begin{bmatrix} 2\\ 1 \end{bmatrix}\\\\ \textbf{4.}\\& z=2\cdot (x-2)+1 y+2+f(2,0)\\\\& z=2x+y-2 \end{array}


Svar #4
20. marts 2021 af Larxx

#3

                   \small \begin{array}{llllll} \textbf{3.}\\& \nabla f(x,y)=\begin{bmatrix} x\\ -\frac{1}{4}y^2+1 \end{bmatrix}\\\\& \nabla f(2,0)=\begin{bmatrix} 2\\ 1 \end{bmatrix}\\\\ \textbf{4.}\\& z=2\cdot (x-2)+1 y+2+f(2,0)\\\\& z=2x+y-2 \end{array}

Tak :)


Brugbart svar (0)

Svar #5
20. marts 2021 af mathon

                   \small \small \begin{array}{llllll} \textbf{5.}\\&& \nabla f(x,y)=\begin{bmatrix} x\\ -\frac{1}{4}y^2+1 \end{bmatrix}\\\\&& \nabla f(2,0)=\begin{bmatrix} 2\\ 1 \end{bmatrix}\\\\& \textup{Station\ae re punkter}\\& \textup{kr\ae ver:}\\&& x=0 \quad y=\left\{\begin{matrix}-2\\2 \end{matrix}\right.\\\\& \textup{dvs.}\\&& (0,-2)\textup{ og }\left(0,2 \right )\\\\& \textup{da}\\&& f_{xy}{\,}''(x,y)=0\\\\& \end{array}\\\\ \begin{array}{llllll}\qquad \quad \; \textup{kan intet konkluderes om } (0,-2)\textup{ og }\left(0,2 \right ) \end{array}


Skriv et svar til: Funktioner af to variabler

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.