Matematik

Stokastisk variabel

24. marts 2021 af Morten20 - Niveau: A-niveau

Hey derude

Kan ikke finde ud af denne opgave i stokastisk variabel og håber i kan hjælpe...

Vedhæftet fil: yes.png

Brugbart svar (0)

Svar #1
24. marts 2021 af AMelev

                  
a) Se FS side 44 (267) og udnyt indskudsreglen for integraler til at indse, at \int_{a}^{b}f(x)dx=P(a\leq X\leq b)
Tjek på graf.

X ~ N(9,3)
?Benyt dit CAS-værktøj til at bestemme sandsynlighederne
b) P(9 ≤ X < ∞)
c)  P(9 ≤ X ≤ 12)

Alternativt kan du bestemme frekvensfunktion FS (266) og beregne integralerne.


Brugbart svar (0)

Svar #2
24. marts 2021 af janhaa

a)

N(9, 3)\\ \\ P(4\leq X\leq 12)=\int_{4}^{12}\,f(x)\,dx=0,212


Brugbart svar (0)

Svar #3
24. marts 2021 af janhaa

c)

N(9, 3)

P(6 \leq X\leq 12)=G(\frac{12-9}{3})-G(\frac{6-9}{3})=G(1)-G(-1)=2G(1)-1=0,683


Skriv et svar til: Stokastisk variabel

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.