Matematik

Stokastisk variabel

24. marts 2021 af LostMatematikElev - Niveau: A-niveau

Hej! Jeg sidder og er lidt presset på en aflevering. Er der nogen der kan hjælpe mig med b)? jeg har svaret på a) men kan simpelthen ikke finde ud af hvordan jeg skal lave b). Jeg har vedhæftet et billede af opgaven.

Vedhæftet fil: MAT.png

Brugbart svar (0)

Svar #1
24. marts 2021 af janhaa

b)

E(a)=-7+0,2a+0,1a^2>0


Brugbart svar (0)

Svar #2
24. marts 2021 af peter lind


Brugbart svar (0)

Svar #3
24. marts 2021 af janhaa

E(a) > 0

a > 0

a = 7,43


Brugbart svar (0)

Svar #4
24. marts 2021 af peter lind

fortjeneste -10*0,70+a*0,2 + a2*0,10


Svar #5
24. marts 2021 af LostMatematikElev

#3

E(a) > 0

a > 0

a = 7,43

Men der står jo "de værdier", så det er jo flere end 1 værdi?


Brugbart svar (0)

Svar #6
24. marts 2021 af janhaa

#5
#3

E(a) > 0

a > 0

a = 7,43

Men der står jo "de værdier", så det er jo flere end 1 værdi?


-10*0,70+a*0,2 + a^2*0,10>0\\ a>0 \\a=7,43\\ a<0\\ a=-9,43


Brugbart svar (0)

Svar #7
24. marts 2021 af janhaa

men a >0

a = 7,43


Brugbart svar (0)

Svar #8
24. marts 2021 af peter lind

Du har fået et forkert resultat. Det bliver altid et interval. Hvad har du gjort ?


Brugbart svar (0)

Svar #9
24. marts 2021 af janhaa

a)

E(a=5) = -3,5

dvs tap


Skriv et svar til: Stokastisk variabel

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.