Matematik

differentialligninger

25. marts 2021 af fridalun - Niveau: A-niveau

Hej er der nogle som kan hjælpe med at svare på opgaven? Er nemlig ikke sikker på om det jeg kom frem til er rigtigt:


Brugbart svar (1)

Svar #1
25. marts 2021 af mathon

                  \small \begin{array}{lllll} \textbf{a)}\\&& F_{\textup{res}}=F_{\textup{tyngde}}-F_{\textup{frik}}\\\\&& m\cdot v{\, }'=m\cdot g-k\cdot v \end{array}


Skriv et svar til: differentialligninger

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.