Matematik

Betsem f

26. marts 2021 af Matgenius - Niveau: A-niveau

Jeg er lidt i tvivl om hvad jeg skal gøre her fordi den er ikke i min formalsamling.


Svar #1
26. marts 2021 af Matgenius

Altså den minder mest om 178 men det er jo ikke den


Brugbart svar (0)

Svar #2
26. marts 2021 af OliverHviid

Logistisk vækst (179)


Brugbart svar (0)

Svar #3
26. marts 2021 af janhaa

y(0) = M/(1+c) = 1 => M = 1+ c

y(x) = (1+c) /(1+c*exp(-aMx))


Svar #4
26. marts 2021 af Matgenius

Kan i hjælpe med at sætte det ind i den så ?


Skriv et svar til: Betsem f

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.