Fysik

elektronens energi

04. april 2021 af Sarah2209 - Niveau: 10. klasse

5. Opgave: Hvad er elektronens energi i ledningen, hvis man tilslutter ledningen til en stikkontakt med spændingsforskellen 230 V?


Brugbart svar (0)

Svar #1
04. april 2021 af janhaa

need more info..

is it U = 230 V and f = 50 Hz

E = hf


Brugbart svar (1)

Svar #2
04. april 2021 af MandenMedMangeHatte

#1 Det er U_RMS = 230 V


Skriv et svar til: elektronens energi

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.