Matematik

statistik og sandsynlighedsregning

06. april 2021 af Stjerne97 (Slettet) - Niveau: C-niveau

jeg er gået helt istå i en opgave jeg håber nogle venlige sjæle kan hjælpe mig til at forstå min opgave, jeg har lagt den som fil til denne bedsked :) 

Vedhæftet fil: opg.jpg

Brugbart svar (0)

Svar #1
06. april 2021 af AMelev

Det har ikke umiddelbart noget at gøre med "statistik og sandsynlighedsregning", men derimod med "vækstmodeller" - og mere specifikt "eksponentiel vækst".

                      

Sæt x = antal år og f(x) = antal solgte enheder af den pågældende varekategori.
Model: f(x) = b·ax

a) Du skal benytte dit CAS-værktøj (eller Excel) til at lave eksponentiel regression. Hvilket matematikprogram benytter du?

b) Beregn f(5)


Svar #2
06. april 2021 af Stjerne97 (Slettet)

Mange tusinde tak for hjælpen ??

Svar #3
06. april 2021 af Stjerne97 (Slettet)

Jeg har brugt excel

Skriv et svar til: statistik og sandsynlighedsregning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.