Matematik

indekstal

06. april 2021 af MAYA15 - Niveau: C-niveau

Hej.
Er der nogle der ved hvordan man løser opgave a og b?

Tak på forhånd. 


Brugbart svar (0)

Svar #1
06. april 2021 af janhaa

a)

\frac{x}{112}=\frac{2,62}{89,7}\\ \\x=3,27mia km


Brugbart svar (0)

Svar #2
06. april 2021 af janhaa

b)

y/102,7 = 2,62/89,7

y = 3 mia. km

=========================

3/3,27 => 0,917 => 0,0826

falt med 8,26 %


Brugbart svar (0)

Svar #3
06. april 2021 af AMelev

                           

Se FS side 5 (7).


Skriv et svar til: indekstal

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.