Matematik

opgave 11

07. april 2021 af Jensen445 - Niveau: A-niveau

Hej, er der nogle eller en, som ved hvordan opgave a og b i den vedhæftede fil skal udregnes.

-Jensen


Brugbart svar (0)

Svar #1
07. april 2021 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #2
07. april 2021 af mathon

Indtegn K(t) og K '(t) og aflæs.


Brugbart svar (1)

Svar #3
07. april 2021 af mathon

                      \small \small \begin{array}{llllll}\textbf{b)}\\&& K{\, }'(t)=100+150\cdot \cos(t+1)\\\\&& K{\, }'(8)=100+150\cdot \cos(8+1)=-36.67 \end{array}


Brugbart svar (0)

Svar #4
07. april 2021 af mathon

                      \small \small \small \begin{array}{llllll}\textbf{a)}\\&& K(t)=100\cdot t+150\cdot \sin(t+1)+100\\\\&& K(3)=100\cdot 3+150\cdot \sin(3+1)+100=286.48 \end{array}


Skriv et svar til: opgave 11

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.