Matematik

bestem koordinatsættet til punktet p udtrykt ved k

08. april 2021 af matAerdumt - Niveau: A-niveau

Er der nogen der kan hjælpe mig med denne opgave, både a og b

(vedhæftet som skærmbillede)


Brugbart svar (0)

Svar #1
08. april 2021 af janhaa

a)

f(x) = k2 - x2 = 0

k = x

dvs

P = (k, 0)


Svar #2
08. april 2021 af matAerdumt

vil du måske forklare mig det, jeg er ikke sikker på om jeg forstår


Brugbart svar (0)

Svar #3
08. april 2021 af janhaa

b)

P=(k, 0) og Q = (k, k2)

A(rekt) = k*k2 = k3

A_M=\int_0^k(k^2-x^2)dx=(k^2x-\frac{x^3}{3})|_0^k=\frac{2}{3}k^3

dvs :

  \frac{A_m}{A(rekt)}=\frac{{}\frac{2}{3}k^3}{k^3}=2/3


Skriv et svar til: bestem koordinatsættet til punktet p udtrykt ved k

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.