Matematik

matematik/mekanik

11. april 2021 af Sadaf54 - Niveau: Universitet/Videregående

Hej folkens. Jeg har et spørgsmål, og jeg ved ikke hvordan jeg løser dem. Håber i kan hjæljpe mig. Det lyder følgende 

I den følgende opgave skal man regne på en stålstang, der har et tværsnitsareal på A=1,00 cm^2 samt en længde på L=100,00 cm. 

Bestem forlængelsen af stålstangen, når der sker en spændingsforøgelse fra \sigma_1= 100 MPa til \sigma_2= 300 MPa? 

Håber i kan hjælpe mig


Skriv et svar til: matematik/mekanik

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.