Matematik

niveaukurv

11. april 2021 af Emilo69 (Slettet) - Niveau: B-niveau

En funktion f er givet ved: f(x,y)=x2+(y-1)1-3

a) Argumentér for, at niveaukurven f(x ,y)= 6 er en cirkel


Svar #1
11. april 2021 af Emilo69 (Slettet)

Kender godt cirklens ligning, men ved ik hvordan jeg kan argumentere fkr at det er en cirkel


Brugbart svar (0)

Svar #2
11. april 2021 af janhaa

En funktion f er givet ved: f(x,y)=x2+(y-1)1-3

??


Brugbart svar (0)

Svar #3
11. april 2021 af janhaa

mener du?

x^2+(y-1)^2-3=6\\ x^2+(y-1)^2=9=3^2

dvs: circel med

C = (0, 1) og R = 3


Svar #4
11. april 2021 af Emilo69 (Slettet)

ja.funkionens ligniner er x^2 + (y-1)^2-3

Ved bare ik hvordan jeg skal argumentere for at det er en cirkel

Ved ik hvad jeg skal skrive nemlig


Brugbart svar (0)

Svar #5
11. april 2021 af janhaa

#3

mener du?

x^2+(y-1)^2-3=6\\ x^2+(y-1)^2=9=3^2

dvs: circel med

C = (0, 1) og R = 3

dette??


Svar #6
11. april 2021 af Emilo69 (Slettet)

Ja det der. Skal man bare skrive at det er fordi det har cirklens ligning ellers noget i den stil?


Brugbart svar (0)

Svar #7
11. april 2021 af AMelev

#0 Hvorfor opretter du en ny tråd med samme opgave og ovenikøbet samme fejl i forskriften for f(x,y)? Jf. https://www.studieportalen.dk/forums/thread.aspx?id=2008597.
Det er spild af alles tid.

Husk! Kun et spørrgsmål pr. tråd - og kun en tråd pr. spørgsmål.


Skriv et svar til: niveaukurv

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.