Matematik

f'(7)=3

12. april 2021 af Nakskov92 - Niveau: B-niveau

Jeg forstår simpelthen ikke dette spørgsmål. Er der en behjælpelig sjæl deruden, som kan oversætte :) 

Om en funktion f oplyses at f'(7)=3.

Gør rede for , hvad dette betyder for grafen for f.

Vedhæftet fil: Udklip.PNG

Brugbart svar (0)

Svar #1
12. april 2021 af ringstedLC

Oplysningen siger noget om grafens hældning ved en bestemt værdi af x.


Brugbart svar (0)

Svar #2
13. april 2021 af AMelev

f '(7) er hældningen af tangenten i punktet (7,f(7)).


Svar #3
13. april 2021 af Nakskov92

Mange tak for hjælpen :)

Skriv et svar til: f'(7)=3

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.