Matematik

Differensligninger

13. april 2021 af Magnus944 - Niveau: A-niveau

Er der en som vil løse denne, så jeg kan se om jeg har forstået det korrekt?

Jeg har hele forberedelsessættet at skulle igennem :o

Vedhæftet fil: diffe.png

Brugbart svar (0)

Svar #1
13. april 2021 af janhaa

y(0) = 100 000

y(5) = ?


Svar #2
13. april 2021 af Magnus944

y(5)=1949 tusinde??


Brugbart svar (0)

Svar #4
14. april 2021 af janhaa

y(5) = 270 000

?


Svar #5
15. april 2021 af Magnus944

Jeg forstår ikke hvad jeg gør forkert.

Vil du se?

Vedhæftet fil:popu.png

Skriv et svar til: Differensligninger

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.