Matematik

normalfordelt - mat

15. april 2021 af Skuls - Niveau: A-niveau

Opgave 8.21
Den stokastiske variabel X er normalfordelt med parametrene (0, 1).

Bestem tallet a, så P(X < a) = 94%.
Bestem tallet b, så P(X ≤ b) = 14%.
Bestem tallet c, så P(X > c) = 0,5%.
Bestem tallet d, så P(-d < X < d) = 90%.
Bestem tallet e, så P([-1, e]) = 78%.

Hej

jeg forstår ikke denne opgave eller hvilken formel jeg skal bruge


Svar #1
15. april 2021 af Skuls

Skal jeg bruge formlen P(a<X<b)F(b)-F(a)?


Brugbart svar (0)

Svar #2
15. april 2021 af peter lind

du skal bruge dit CAS værktøj


Svar #3
15. april 2021 af Skuls

Men forstår ikke hvordan man skal bruge CAS og hvordan opgaven løses

Brugbart svar (0)

Svar #4
15. april 2021 af peter lind

Jeg kender ikke dit CAS værktøj, så det kan jeg ikke svare på. Slå op i hjælpefunktionen, manual eller hvad du nu har


Skriv et svar til: normalfordelt - mat

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.