Matematik

mekanik/normalkraft

18. april 2021 af Sadaf54 - Niveau: A-niveau

Hej folkens. Jeg vedhæfter her en fil, da informationerne ville være svære at få ind her som et billede. Jeg håber inderligt at i kan hjælpe mig. Er virkelig gået i stå. Håber nogle kan hjælpe. Der er kun en opgave. Det er en matematik opgave, men hvor mekanik indgår og man skal udregne en normalkraft. Håber i kan hjælpe mig

Vedhæftet fil: Beregn normalkraften.docx

Brugbart svar (0)

Svar #1
18. april 2021 af AMelev

Vær opmærksom på, at ikke alle lektiehjælpere kan læse Wordfiler, så brug PDF, hvis info ikke kan være på et læseligt billlede.


Svar #2
18. april 2021 af Sadaf54

Jeg har nu sat den ind som pdf 


Brugbart svar (0)

Svar #3
18. april 2021 af AMelev

Jeg har ikke fysik, men er normalkraften ikke bare den lodrette komposant af F?
Hvis det er tilfældet er det den modstående katete til vinklen Θ i den retvinklede trekant med F som hypotenuse.


Brugbart svar (0)

Svar #4
18. april 2021 af ringstedLC

\begin{align*} F_n &= F_t+F_y \\ &= \gamma \cdot V+\sin(\theta )\cdot F \end{align*}


Skriv et svar til: mekanik/normalkraft

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.