Matematik

logik og mønstergenkendelse

23. april 2021 af aya111 - Niveau: C-niveau

Hej er der nogle der kan forklare hvordan man vælger det rigtige billede er det det tykke G?

Vedhæftet fil: 25.PNG

Brugbart svar (0)

Svar #1
23. april 2021 af Moderatoren

Det kan man ikke rigtigt hjælp med, da du skal bruge dine evner til at genkende mønstre og tænke logisk.


Brugbart svar (0)

Svar #2
23. april 2021 af PeterValberg

Jeg indsætter lige dit vedhæftede billede, det gør det nemmere at hjælpe

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Brugbart svar (0)

Svar #3
23. april 2021 af Moderatoren

Du kan dog prøve at argumentere for hvorfor hver enkel figur passer ind, så finder du nok ud af om en figur ikke passer ind.


Brugbart svar (0)

Svar #4
24. april 2021 af EDL

Hej

Jeg har siddet med samme opgave og er lidt usikker på, hvordan det skal løses.

Jeg har tænkt, om det kunne være billedet med de fire blomster. Grunden til at, jeg tænker det er den, er fordi, hvis man lægger de to første billeder sammen i rækken giver det dét tredje billede. ergo 2+1= 3 og 1+1= 2. Så tænker 3+1 burde give 4, men jeg er ikke sikker.

Er der andre løsninger?


Brugbart svar (0)

Svar #5
24. april 2021 af Quarr

Samme som #4 

Skyder på følgende:

Summen af blomsterne i billede 1 og billede 2 = Antallet af blomæster i billede 3

Man kan se det via mønstergenkelse i række 1 og 2 dermed må det også forholde sig sådan i række 3. :)

- - -

Ja

 


Skriv et svar til: logik og mønstergenkendelse

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.