Matematik

Kvadratsætnng

23. april 2021 af Hjælpmigx

Hej, jeg skal reducere et regneudtryk, hvor dette indgår i det. 

-(a+b)2

Nogen der ved hvordan man reducerer det?


Brugbart svar (0)

Svar #1
23. april 2021 af Quarr

Tænker det har noget med dette at gøre:

Se: https://www.youtube.com/watch?v=tdmua2lhd50

- - -

Ja

 


Brugbart svar (0)

Svar #2
23. april 2021 af PeterValberg

-(a+b)^2=-1\cdot (a+b)^2=-1\cdot(a^2+b^2+2ab)=-a^2-b^2-2ab

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Svar #3
23. april 2021 af Hjælpmigx

Okay, mange tak:))


Skriv et svar til: Kvadratsætnng

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.