Matematik

Bestem tallet k

29. april 2021 af Lomme12 - Niveau: B-niveau

Nogen der kan hjælpe mig med denne opgave? :)

Jeg har fundet ud af at kordinatsættet af maksimum for funktionen f er = (2,3)


Brugbart svar (0)

Svar #1
29. april 2021 af MandenMedMangeHatte

Plot f(x). Så er opgaven meget let at løse.


Brugbart svar (1)

Svar #2
29. april 2021 af StoreNord

Hvis maksimum y er 3, så skal k vel være -3.


Svar #3
29. april 2021 af Lomme12

Ja, storenord, men hvordan skal jeg redegøre for det i min opgave? :)

Brugbart svar (0)

Svar #4
29. april 2021 af ringstedLC

\begin{align*} g(x) &= f(x)+k \\ k &= g(x)-f(x) \\ k &= g(2)-f(2) \\ k&= 0-3 \end{align*}


Skriv et svar til: Bestem tallet k

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.