Matematik

Differentialligninger

30. april 2021 af chamin - Niveau: A-niveau

Hej Alle

Jeg har svært ved at løse denne opgave. Jeg har selv fået svaret til at være t=24,7, men det er ikke en svarmulighed

Vedhæftet fil: Udklip.PNG

Brugbart svar (0)

Svar #1
30. april 2021 af Jones2929

Er det med eller uden CAS?


Brugbart svar (0)

Svar #2
30. april 2021 af Jones2929

Du ved, at væksthastigheden er størst, når vi har nået \frac{M}{2}. M er 580. Væksthastigheden er størst, når der er 290 harer på øen


Svar #3
30. april 2021 af chamin

Ja, det er med Cas, og ja jeg har fået solvet n(x)=290, og får 24,7 år, hvilket ikke er en svarmulighed


Brugbart svar (0)

Svar #4
30. april 2021 af Jones2929

Jeg får selv løsningen til t = 2.46. Du kan lige prøve at kigge. 

Huskede du at løse differentialligningen?

Vedhæftet fil:difligningløsning.PNG

Skriv et svar til: Differentialligninger

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.