Matematik

HJÆLP TIL VKETORER!

01. maj 2021 af Anders3425 - Niveau: B-niveau

Hey folkens. Nogen der kan hjælpe med denne opagve? Filen er uploadet. Tak


Svar #1
01. maj 2021 af Anders3425

Her

Vedhæftet fil:vaba3.jpg

Brugbart svar (0)

Svar #2
01. maj 2021 af mathon

                                     \begin{array}{lllll}&& \overrightarrow{a}=\begin{pmatrix} a_1\\a_2 \end{pmatrix} \qquad \overrightarrow{b}=\begin{pmatrix} b_1\\ b_2 \end{pmatrix} \\\\&& \overrightarrow{a}+\overrightarrow{b}=\begin{pmatrix} a_1+b_1\\ a_2+b_2 \end{pmatrix} \end{array}


Svar #3
01. maj 2021 af Anders3425

Yes tak for det. Det hjalp


Brugbart svar (0)

Svar #4
01. maj 2021 af AMelev

#0 Hvis du nu havde benyttet din formelsamling (Indholdsfortegnelse side 4) havde du ikke behøvet at spilde tid på at skrive. Bliv ven med den!


Skriv et svar til: HJÆLP TIL VKETORER!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.