Matematik

Hvor mange procent

04. maj 2021 af denbrunehund - Niveau: 7. klasse

Isak har 700 kr. i pungen. Han giver sin søster 28 kroner for at passe hans slange i weekenden.

Hvor mange procent af pengene i pungen får søsteren?


Brugbart svar (0)

Svar #1
04. maj 2021 af mathon

Beregn 28 i procent af 700.


Brugbart svar (0)

Svar #2
04. maj 2021 af Hjælpmedmatgh

700 : 100 = 7 % 

28/7 = 4 %

Søsteren får i alt 3,5 procent af de penge Isak har i sin pung. b


Brugbart svar (0)

Svar #3
04. maj 2021 af PeterValberg

\frac{28\,kr.}{700\,kr.}\cdot 100%=...%

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Skriv et svar til: Hvor mange procent

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.