Matematik

n i udtryk

04. maj 2021 af MaltheJensen24 - Niveau: B-niveau

Hejsa. Vi sidder og laver en prøve derhjemme, og har brug for hjælp. Min lærer kom med en lang kludret hjælp. Vil spørge om I kunne hjælpe:

Forklar, hvad n betyder i udtrykket. (røde boks)

Linje 1 til 4 herunder viser, hvordan Ole har prøvet at omskrive udtrykket i den røde boks. Han er kommet til at lave nogle fejl.

Linje 1: n2 – (n + 1) · (n – 1) =
Linje 2: n2 – (n2 – n + n + 1) =
Linje 3: n2 – n2 – n + n + 1 =
Linje 4: 1


Brugbart svar (0)

Svar #1
04. maj 2021 af PeterValberg

Jeg er ikke helt sikker på, hvad du spørger efter,
men den fejl, Ole har lavet, er i linje 2.... det skal være -1

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Svar #2
04. maj 2021 af MaltheJensen24

Hvilke fejl har han lavet i de 4 linjer. For min lærer, gider ikke og gennemgå det med mig..


Brugbart svar (0)

Svar #3
04. maj 2021 af PeterValberg

n^2-(n+1)\cdot(n-1)=

n^2-(n^2-n+n{\color{Red} -}1)=

n^2-n^2+n-n+1=

1

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Brugbart svar (0)

Svar #4
04. maj 2021 af Quarr

Selvfølgelig vil læreren ikke gennemgå det med dig når du har prøve. Det klart.

- - -

Ja

 


Skriv et svar til: n i udtryk

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.