Matematik

Differentialregning

04. maj 2021 af dennis13434 - Niveau: B-niveau

Hej med Jer

Nogle der kan hjælpe med at forklare denne opgave?

tak på forhånd


Brugbart svar (0)

Svar #1
04. maj 2021 af janhaa

a)

g=\frac{4}{3}x^{3/4}\\ \\ \\g*\frac{3}{4}=x^{3/4} \\ \\x=(\frac{3}{4})^{4/3}*g^{4/3}


Brugbart svar (0)

Svar #2
04. maj 2021 af janhaa

b)

g'(x)=x^{-1/4}


Brugbart svar (0)

Svar #3
04. maj 2021 af AMelev


Omskrivning til potens af x: Se din formelsamling side 7 (27) 

Afledet funktion g'(x): Se side 24 (133)


Skriv et svar til: Differentialregning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.