Kemi

kemi

04. maj 2021 af ikjuijhy - Niveau: B-niveau

har brug for hjælp til denne opgave

beregn den ukendte syres mol vægt


Brugbart svar (0)

Svar #1
04. maj 2021 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #2
05. maj 2021 af janhaa

pH=2,02=>\\ [H^+]=9,55\,mM\\ c=n/V\\ n=c*V = 9,55mM*(0,1 L)=9,55*10^{-4}\,mol\\

pH=2,02

[H^+]=9,55 mM

c=n/V

n=c*V = 9,55mM*(0,1 L) = 9,55*10^{-4} mol

molmasse= M

M = m/n = 1,5g/=9,55*10^{-4} mol = 1570,7 g/mol


Skriv et svar til: kemi

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.