Matematik

differensligningen

05. maj 2021 af Saadjama - Niveau: A-niveau

det haster. nogen der kan hjælpe


Brugbart svar (0)

Svar #1
05. maj 2021 af PeterValberg

Jeg indsætter lige dit vedhæftede billede, det gør det lidt nemmere at hjælpe

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Brugbart svar (0)

Svar #2
05. maj 2021 af janhaa

a)

y(10)=1746+3492-3048,5=2189,5\approx 2190


Brugbart svar (0)

Svar #3
05. maj 2021 af janhaa

b)

\large y(x)=\frac{M*e^{aMx+cM}}{e^{aMx+cM}-1}\\ \\y(0)=8,\\ y(10)=2190

etc...


Skriv et svar til: differensligningen

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.