Matematik

Andengradspolynomier

06. maj 2021 af rasmine79 - Niveau: C-niveau

Hej. Nogle der kunne hjælpe mig med denne opgave 

Vedhæftet fil: matematik .docx

Brugbart svar (0)

Svar #1
06. maj 2021 af ringstedLC

Se https://www.studieportalen.dk/forums/thread.aspx?id=2013059#2013062 en gang til og lad være med at oprette flere tråde om den samme opgave.


Brugbart svar (0)

Svar #2
07. maj 2021 af AMelev

Hvis du havde læst svarene i den tidligere tråd, havde du set, at du skulle tage et billede af opgaven og lægge op, eller - hvis opgaven er for lang - så en pdf.fil. Ikke alle lektiehjælpere kan læse Word-filer.
Alligevel vedhæfter du både her og der en din egen word-fil  - ikke af opgaven. 


a)      Bestem koordinatsættet til punktet for parablen
     - f(x) = (1,3)

giver ikke mening. f(x) angiver en funktion, mens (1,3) er et punkt.
Det er to helt forskellige ting, som ikke kan være lig med hinanden.

f(x) = 2x2 - 4x + 5  er forskriften for funktionen f og f(1) = 3 er en funktionsværdi


Skriv et svar til: Andengradspolynomier

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.