Matematik

Matematikhjælp

07. maj 2021 af Caroline756 - Niveau: C-niveau

Hej. Nogle der kunne hjælpe mig med således en opgave 

Jeg har vedlagt en fil, så den skulle gerne kunne ses

Vedhæftet fil: matematik .docx

Brugbart svar (0)

Svar #1
07. maj 2021 af mathon

                                \begin{array}{llllll}&& \begin{pmatrix} a_1\\a_2 \end{pmatrix}+3\cdot \begin{pmatrix} 7\\2 \end{pmatrix}=\begin{pmatrix} 10\\7 \end{pmatrix}\\\\&& \begin{pmatrix} a_1\\a_2 \end{pmatrix}+ \begin{pmatrix} 21\\6 \end{pmatrix}=\begin{pmatrix} 10\\7 \end{pmatrix}\\\\&& \begin{pmatrix} a_1\\a_2 \end{pmatrix}=\begin{pmatrix} 10\\7 \end{pmatrix}- \begin{pmatrix} 21\\6 \end{pmatrix}\\\\\\&& \begin{pmatrix} a_1\\a_2 \end{pmatrix}=\begin{pmatrix} -11\\1 \end{pmatrix} \end{array}


Skriv et svar til: Matematikhjælp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.