Matematik

grafflade

12. maj 2021 af MaryamS - Niveau: Universitet/Videregående

solve((P + a/V^2)*(V - b) = R*T, P);
 = 
                            2            
                       R T V  - V a + a b
                       ------------------
                            2            
                           V  (V - b)    

Vi har følgende sæt af konstanter:

R := 8.3145;

aCO := 1.505;
bCO := 0.03985;
aC6H6 := 18.24;
bC6H6 := 0.1193;

♦ Optegn graffladen for P(V, T) for CO og beregn de partielle afledede


Skriv et svar til: grafflade

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.