Matematik

Integralregning

14. maj 2021 af Sofiadahl - Niveau: A-niveau

Er lidt i tvivl om dette spørgsmål:

Forklar hvad der gælder om værdimængden for en kontinuert funktion f(x) hvis Dm(f)=[a;b]


Brugbart svar (0)

Svar #1
14. maj 2021 af mathon

                    \small \begin{array}{llllll}&& Vm\left (F \right )=\left [ F(a) ,F(b)\right] \end{array}


Brugbart svar (0)

Svar #2
14. maj 2021 af AMelev

Vm(f) = [min(f),max(f)], så du skal bestemme f(a), f(b) samt lokale ekstrema, og derudfra fastlægge maksimum og minimum.


Skriv et svar til: Integralregning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.