Kemi

kvælstof og isotoper

15. maj 2021 af MaryamS - Niveau: Universitet/Videregående

Nogen der kan hjælpe med dette spørgsmål?

Vedhæftet fil: Opgave 1.a.png

Brugbart svar (0)

Svar #1
15. maj 2021 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #2
15. maj 2021 af mathon

                           \begin{array}{llllll}&& \frac{\textup{sum}\left ( \left \{99.64,0.36 \right \}\cdot \left \{14.0031,15.0001 \right \} \right )}{100} \end{array}


Svar #3
15. maj 2021 af MaryamS

Jeg forstår ikke dette svar? Og hvad er forskellen på de to isotoper hvis du ved det? :) 


Brugbart svar (0)

Svar #4
15. maj 2021 af mathon

                 \small _{\, \, \, 7}^{14}\textrm{N} \small _{\, \, \, 7}^{14}\textrm{N}\textup{ og }_{\, \, \, 7}^{15}\textrm{N}

Ud af  100 atomer er 99 \small _{\, \, \, 7}^{14}\textrm{N} og 1 \small _{\, \, \, 7}^{15}\textrm{N}
                                      


Skriv et svar til: kvælstof og isotoper

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.