Matematik

vektorfunktion

20. maj 2021 af kamilla056 - Niveau: A-niveau

Jeg har virkelig brug for hjælp til hvordan man laver opgave a og b

håber i kan hjælpe

Vedhæftet fil: Udklip.PNG

Brugbart svar (0)

Svar #1
20. maj 2021 af Kasperx1738 (Slettet)

Slettet

Brugbart svar (0)

Svar #2
20. maj 2021 af Jones2929

Du skal bruge formel 185 i den formelsamling. v(t) er den afledte af s(t). Afled x(t) og y(t) med formlerne og reglerne på side 24 og 25 i formelsamlingen.

Når du har fundet v(t), indsætter du 1.5 på t's plads. Du skal efterfølgende bruge formel 45 (længde af en vektor) til at finde hastigheden. Længden af hastighedsvektoren angiver farten til et tidspunkt t


Brugbart svar (0)

Svar #3
20. maj 2021 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #4
20. maj 2021 af mathon

                       \small \small \begin{array}{llllll} \textbf{a)}\\&& \overrightarrow{v}(t)=\frac{\mathrm{d} \overrightarrow{s}}{\mathrm{d} t}=\begin{pmatrix} 11.2\\8.43-9.82\cdot t \end{pmatrix}\\\\ \textbf{b)}\\&& v(1.5)=\sqrt{11.2^2+(8.43-9.82\cdot 1.5)^2}=124.68 \end{array}


Skriv et svar til: vektorfunktion

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.