Matematik

Hjælp til opgave c

21. maj 2021 af Mikkel1G - Niveau: A-niveau
Hej jeg har lavet opgave a og b men ikke c. Kan I hjælpe???
Undskyld kvaliteten af billedet. :)

Brugbart svar (0)

Svar #1
21. maj 2021 af janhaa

c)

P=\frac{4}{12}*0,92 + \frac{8}{12}*0,995=0,97


Brugbart svar (0)

Svar #2
22. maj 2021 af AMelev

                               

c. Forudsætning: Sandsynligheden for nedsat farvesyn for den enkelte er uafhængig af andres.
X = antal mænd med nedsat farvesyn, X ~ b(4,8%)
Y = antal kvinder med  nedsat farvesyn, Y ~ b(8,0.5%)
P(ingen med nedsat farvesyn) = P(X = 0 ∩ Y = 0) = P(X = 0)·P(Y = 0) = ....


Skriv et svar til: Hjælp til opgave c

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.