Matematik

En funktion f er givet ved

24. maj 2021 af pernilleolehansen - Niveau: A-niveau

f(x) = ax, a > 0

Bestem tallet a, så ligningen f(x+2) = 16 * f(x) er opfyldt for alle værdier af x.


Brugbart svar (0)

Svar #1
24. maj 2021 af peter lind

f(x+2) = ax+2 = ax*a2 = 16*ax


Brugbart svar (0)

Svar #2
24. maj 2021 af AMelev

Løs ligningen i #1 mht. a.


Skriv et svar til: En funktion f er givet ved

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.