Matematik

periferivinkel over en halvcirkel

24. maj 2021 af pandaelsker - Niveau: A-niveau

Hej, jeg har vedheftet en opgave jeg har svært ved 

Vedhæftet fil: Udklip.PNG

Brugbart svar (0)

Svar #1
24. maj 2021 af janhaa

|OA|= |OB| = |OC| = r

Pythagoras:\\ x^2+y^2=r^2


Skriv et svar til: periferivinkel over en halvcirkel

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.