Matematik

Hvor meget yoghurt?

25. maj 2021 af amaliedemuth1 - Niveau: 9. klasse

En familie på tre, spiser alle yoghurt til morgenmad.

Hvor meget får de, hvis de skal dele følgende, så de får lige meget hver:

3/4 L yoghurt
2/3 Lyoghurt
4/5 L yoghurt


Brugbart svar (0)

Svar #1
25. maj 2021 af madsam

Ligningen:

3*x=3/4 

x=Hvor meget de hver især får (lige)


Brugbart svar (2)

Svar #2
25. maj 2021 af StoreNord

Beregn:
                                  \frac{\left ( \frac{3}{4}+\frac{2}{3}+\frac{4}{5} \right )}{3}=?


Brugbart svar (1)

Svar #3
25. maj 2021 af ringstedLC

Til dine fire nyoprettede tråde:

Ideen med SP er, at man forklarer, hvad man selv har lavet, kommer med bud på det, der mangler og beskriver, hvad man ikke kan finde ud af.


Skriv et svar til: Hvor meget yoghurt?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.