Fysik

Lysspektre

02. juni 2021 af Alexxen - Niveau: B-niveau

Hej, jeg sæger hjælp til disse opgaver (:

Vedhæftet fil: hejsan.PNG

Brugbart svar (0)

Svar #1
02. juni 2021 af janhaa

c=\lambda f\\ \\ E=hf


Brugbart svar (0)

Svar #2
02. juni 2021 af janhaa

Avbøyningsvinklen:

\sin(\theta)=m\lambda / d


Skriv et svar til: Lysspektre

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.