Matematik

Opgave om trigonometri

05. juni 2021 af Batsamyou - Niveau: B-niveau

Kan ikke helt gennemskue hvordan følgende opgave skal løses. Nogle der eventuelt kunne komme med nogle hints?

Vedhæftet fil: Opgave 1.14.PNG

Brugbart svar (0)

Svar #1
05. juni 2021 af mathon


Brugbart svar (1)

Svar #2
05. juni 2021 af mathon

                           \small \begin{array}{llllll}&& \frac{1}{2}\cdot 3\cdot \left | AB \right |=12\\\\&& \left | AB \right |=12\cdot \frac{2}{3}=8 \end{array}


Svar #3
05. juni 2021 af Batsamyou

Tak!!


Skriv et svar til: Opgave om trigonometri

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.