Matematik

Hjæææælp

05. juni 2021 af daviq - Niveau: B-niveau

Hej, jeg har virkelig brug for hjælp til disse to opgaver her:

Vedhæftet fil: Udklip.PNG

Brugbart svar (0)

Svar #1
05. juni 2021 af ringstedLC

Opgave 4: Brug reglerne:

\begin{align*} \int \!f_1+f_2\,\mathrm{d}x &= \int \!f_1\,\mathrm{d}x+\int\! f_2\,\mathrm{d}x \\ &=F_1(x)+F_2(x) \\ \int \!k\cdot f_1\,\mathrm{d}x &= k\cdot \int \!f_1\,\mathrm{d}x \\&=k\cdot F_1(x) \end{align*}

Opgave 5:

\begin{align*} \int \!x^{n}\,\mathrm{d}x &= \frac{1}{n+1}x^{n\,+\,1} \\ n+1 &\neq 0\Rightarrow n\neq ... \end{align*}


Brugbart svar (0)

Svar #2
05. juni 2021 af mathon

derfor
                 \small \begin{array}{lllll} \textup{pr. definition:}\\& \int_{1}^{x} \frac{1}{t}\mathrm{d}t=\ln(x)-\ln(1)=\ln(x)\\\\& \int t^{-1}\mathrm{d}t=\ln(t)+k \end{array}
og dermed
                   


Skriv et svar til: Hjæææælp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.