Matematik

Omskrivning

06. juni 2021 af Katy1 - Niveau: C-niveau

Hej. 

Det kunne være en stor hjælp, hvis nogen kunne forklare, hvordan 

A_n * a - A_n = y*a^n - y 

kan blive til 

A_n * (a-1)=y*(a^n-1)

På forhånd tak for hjælpen. 


Brugbart svar (0)

Svar #1
06. juni 2021 af AskTheAfghan

Venstresiden er     An·a - An = An·(a - 1).

Højresiden er        y·an - y = y·(an - 1).

Så       An·a - An = y·an - y     kan omskrives til

           An·(a - 1) = y·(an - 1).


Brugbart svar (0)

Svar #2
06. juni 2021 af Sveppalyf (Slettet)

På venstresiden sætter du An uden for parentes, og på højresiden sætter du y uden for parentes.


Skriv et svar til: Omskrivning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.