Matematik

Intergral aflevering

06. juni 2021 af FillipWiller - Niveau: B-niveau

Hej jeg skal aflevere en intergral aflevering i aften, og jeg har ingen idé om hvordan man løser opgaverne. Opgaverne er vedhæftet som billede, og jeg ville sætte virkelig stor pris hvis nogen kan nå at hjælpe:)


Brugbart svar (0)

Svar #1
06. juni 2021 af mathon

         \small \small \begin{array} {lllllll}\textup{"V\ae rkt\o j":}\\&& \int a\cdot x^n\,\mathrm{d}x=a\cdot \int x^n\,\mathrm{d}x=a\cdot \frac{1}{n+1}\cdot x^{n+1}+k=\frac{a}{n+1}\cdot x^{n+1}+k\\\\\\&& \int \cos(x)\,\mathrm{d}x=\sin(x)+k\\\\\\&& \int \sin(x)\,\mathrm{d}x=-\cos(x)+k \end{array}

          


Brugbart svar (0)

Svar #2
06. juni 2021 af ringstedLC

Bliv i din oprindelige tråd https://www.studieportalen.dk/forums/thread.aspx?id=2016264 og spørg der indtil til det som du ikke forstår i den givne hjælp. Men du da må vide noget om integralregning...


Svar #3
06. juni 2021 af FillipWiller

Ved intet om intergralregning Ringsted


Brugbart svar (0)

Svar #4
06. juni 2021 af ringstedLC

Så er det på høje tid. Hvis din lærer ikke ved dét, må du fortælle det og så tage fat.

Læs fx https://www.webmatematik.dk/lektioner/matematik-a/integralregning og i din bog.


Svar #5
06. juni 2021 af FillipWiller

Slettet

Brugbart svar (0)

Svar #6
06. juni 2021 af daviq

Slettet

Brugbart svar (0)

Svar #7
06. juni 2021 af StoreNord

I 1a er integralet g+k = 4x4+x³+k
altså den røde plus en konstant k.


Brugbart svar (0)

Svar #8
06. juni 2021 af StoreNord

2a


Brugbart svar (3)

Svar #9
06. juni 2021 af SauIGoodman

#7 og #8.

Trådstarteren er ikke værd at bruge tid på, når man kan skrive "sut den" til en anden hjælper i forummet. Indikerer tydeligt, at trådstarteren ikke gider at bruge tid på at lære noget og dermed ikke er egnet til HF/gymnasiet.

Bruger anmeldt. 


Brugbart svar (0)

Svar #10
06. juni 2021 af StoreNord

I #7 skulle der have stået:
I 1a er integralet g+k = x4+x3+k
altså den røde plus en konstant k.


Brugbart svar (0)

Svar #11
06. juni 2021 af StoreNord

Opgave 3
 


Brugbart svar (0)

Svar #12
06. juni 2021 af StoreNord

Opgave 4
    Ja. Det kan godt passe.  Du kan læse om "Sumreglen" i Ringsteds link.


Brugbart svar (0)

Svar #13
06. juni 2021 af StoreNord

Opgave 5
    Det går galt fordi med den sæfvanlige regel skal man gå een potens op, og så havner man på x0, der jo som bekendt er  1 .
Og  1  indeholder jo ikke x.


Brugbart svar (0)

Svar #14
06. juni 2021 af mathon

korrektion
         \small \small \small \begin{array} {lllllll}\textup{"V\ae rkt\o j":}\\&& \int a\cdot x^n\,\mathrm{d}x=a\cdot \int x^n\,\mathrm{d}x=a\cdot \frac{1}{n+1}\cdot x^{n+1}+k=\frac{a}{n+1}\cdot x^{n+1}+k\qquad \mathbf{{\color{Red} n\neq-1}}\\\\\\&& \int \cos(x)\,\mathrm{d}x=\sin(x)+k\\\\\\&& \int \sin(x)\,\mathrm{d}x=-\cos(x)+k \end{array}


Brugbart svar (0)

Svar #15
08. juni 2021 af daviq

#9

#7 og #8.

Trådstarteren er ikke værd at bruge tid på, når man kan skrive "sut den" til en anden hjælper i forummet. Indikerer tydeligt, at trådstarteren ikke gider at bruge tid på at lære noget og dermed ikke er egnet til HF/gymnasiet.

Bruger anmeldt. 

Jeg er helt enig Anders, få ham væk


Skriv et svar til: Intergral aflevering

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.