Matematik

talrække

16. juni 2021 af shain - Niveau: 9. klasse
talrække med billed. Jeg siger 96 eller 40?

Brugbart svar (0)

Svar #1
16. juni 2021 af PeterValberg

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)

Vedhæftet fil:Unavngivet.png

Brugbart svar (0)

Svar #2
16. juni 2021 af PeterValberg

1\cdot 4+1=5

2\cdot 5+2=12

3\cdot 6+3=21

8\cdot 11+8={\color{Red} 96}

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Svar #3
16. juni 2021 af shain

tak for det

Brugbart svar (0)

Svar #4
16. juni 2021 af MountAthos

Til # 2

Det er mere logisk at tallet skal være 40

1 + 4 = 5 

5 + ( 2 + 5 ) = 12

12 + ( 3 + 6 ) = 21

21 + ( 8 + 11 ) = 40


Svar #5
16. juni 2021 af shain

Så er det både 96 og 40 der er resultatet

Brugbart svar (0)

Svar #6
16. juni 2021 af PeterValberg

#5 Hvis du kan argumentere for begge løsninger, så er det vel valide løsninger

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Svar #7
16. juni 2021 af shain

Takker

Skriv et svar til: talrække

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.