Matematik

Omdrejningslegeme

15. juli 2021 af XXXX121221 - Niveau: A-niveau

Hjæællpp!


Brugbart svar (0)

Svar #1
15. juli 2021 af peter lind


Brugbart svar (0)

Svar #2
15. juli 2021 af peter lind

se formel 172 side 28 i din forelsamling


Brugbart svar (0)

Svar #3
16. juli 2021 af mathon

     \small \begin{array}{llllll} \textbf{a)}\\&\textup{Define }f(x)=&(e^x-1)\cdot \left (4-x \right )\\\\&& V_x=\pi\cdot \int_{0}^{4}\,(f(x))^2 \, \mathrm{d}x \end{array}


Brugbart svar (0)

Svar #4
16. juli 2021 af mathon

     \small \small \begin{array}{llllll} \textbf{b)}\\&& F_k(x)=\int f(x)\,\mathrm{d}x+k\\\\&& F_k(0)=0\textup{ ...} \end{array}


Skriv et svar til: Omdrejningslegeme

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.