Matematik

Eksponentiel- og logaritmefunktioner

07. august 2021 af Emil0001 - Niveau: A-niveau

Jeg arbejder med en mundtlig eksamensspørgsmål, hvor jeg skal redegøre for graf, forskrift og egenskaberne for eksponentielle- og logaritmefunktioners egenskaber? 

Har redegjort for forskrift og graf, men mangler deres egenskaber. Kan en fortælle mig, hvad er deres egenskaber?


Brugbart svar (1)

Svar #1
07. august 2021 af SuneChr

Enhver logaritmefunktions egenskaber.
Håndskrevet, da der undertiden sker udfald i boksen, og det hele skal skrives igen.
SP 070820212055.jpg

Vedhæftet fil:SP 070820212055.jpg

Brugbart svar (1)

Svar #2
07. august 2021 af SuneChr

# 1  4)    skal være: Enhver funktion, der er pro......


Brugbart svar (1)

Svar #3
08. august 2021 af mathon

\small \begin{array}{lllll} \textbf{eksponentielle }\\ \textbf{funktioner:} \\&& f(x)=b\cdot a^x\qquad b>0\textup{ og }a\in \mathbb{R}_+\backslash \left \{ 1 \right \}\\\\&& f(x)>0\textup{ er aftagende }\quad \! \! \textup{for}\quad 0<a<1\\\\&& f(x)>0\textup{ er voksende }\quad \textup{for}\quad a>1 \end{array}


Skriv et svar til: Eksponentiel- og logaritmefunktioner

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.