Matematik

A=B*(B/C) <--> A=B^2/C

12. august 2021 af Alrighty - Niveau: C-niveau

Hvordan kan A=B*(B/C) <--> A=B2/C? Hvordan ophæves parentesen?


Brugbart svar (0)

Svar #1
12. august 2021 af OliverHviid

Man ganger B med brøken B/C ved at gange B med tælleren, dvs. B*(B/C)=B2/C


Brugbart svar (0)

Svar #2
12. august 2021 af Mathias7878

A = B \cdot \frac{B}{C} \Leftrightarrow A = \frac{B \cdot B}{C} \Leftrightarrow A = \frac{B^2}{C}

- - -

 

 


Skriv et svar til: A=B*(B/C) <--> A=B^2/C

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.