Matematik

Differentialregning

25. august 2021 af RoniTem14 - Niveau: B-niveau

Hej alle sammen,

jeg har haft lidt problemer med nogle omskrivninger, så jeg er kommet her for at få lidt hjælp.

Opgaven er på papir, men den lyder som følger:

Omskriv følgende udtryk, til formen xa (a kan både være positivt og negativt og behøver ikke være et heltal).

1/x =

√x =

1/√x =

1/x=

3√x =

Lige en ekstra ting er der nogen, der ved hvor man kan finde en tabel/skema med regnereglerne over omskrivelserne.

Tak på forhånd.


Brugbart svar (0)

Svar #1
25. august 2021 af Anders521

#0 Den ønskede form er en potens, derfor skal du bruge potensregneregler. Den finder du i din formelsamling.


Brugbart svar (0)

Svar #2
28. august 2021 af AMelev

Så vidt jeg ved, er der ikke en officiel formelsamling til HTX B, men du kan bruge formelsamlingen til HTX A side 3 (6)-(12).


Skriv et svar til: Differentialregning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.